#

PXW-FS7 odražava godine intenzivnih razgovora koje je Sony imao sa rediteljima i producentima dokumentarnih filmova. Kao odgovor, potpuno su redizajnirali rukohvat, poboljšali viewfinder, optimizovali balans i poboljšali ergonomiju. Naravno, FS7 takođe odražava Sony-evu ekspertizu u 4K i HD codecima, Super 35 senzorima i snimanju. Rezultat je idealna kamera za dokumentarne filmove – i optimalni alat za magazinske emisije, reality TV, žive emisije i još mnogo toga.

Handheld forma. kao stvorena za produkciju
Inženjeri kompanije Sony bili su u misiji da bi obezbedili dizajn koji ostaje udoban čak i tokom dugih snimanja. Podrška je obezbeđena za dugotrajna snimanja bez promene memorijskih kartica. Omogućava da dobijete najvišu rezoluciju, širinu ekspozicije i reprodukciju boje. I sve to u jednom pristupačnom, praktičnom paketu. Sa PXW-FS7, ta misija je uspešna.

Karakteristike

4K Super 35 Exmor® senzor
Kada su u pitanju senzori slike, veličina je definitivno važna. Sony-ev Super 35 senzor isporučuje “bokeh”, defokusirane pozadine omogućene plitkom dubinom polja. Uobičajena tehnika za usmeravanje pažnje publike unutar okvira, plitke dubine polja je daleko lakše postići s velikim senzorom. Druge stvari su jednake, veći senzor je jednak boljoj osetljivosti slabe osvetljenosti i nižim šumom slike. A sa većim senzorima, vidno polje je šire za bilo koji objektiv sa žižnom daljinom.

14 step širine ekspoyicije pružaju moćnu gray skalu bez narušavanja snimanja detalja u senci ili isticanja detalja.

ISO 2000 osetljivost vam omogućava da snimate i nakon zalaska sunca, bez dodatnog osvetljenja i podrške rasvetljivača.

4K rezolucija
Senzor sadrži 11,6 miliona ukupnih piksela i 8,8 miliona efektivnih piksela kako bi pružio punu 4K rezoluciju. Čak i ako snimate u HD formatu, Vaši snimci će snimati detalje i teksturu slike koju HD senzori ne mogu videti.

Sony Exmor® CMOS dizajn odlikuje izuzetno brzo čitanje, doprinoseći povećanoj brzini frejmova do 180 kadrova u sekundi i minimizovanim skew-om slike.

Pročitajte više