#

Agile LiveLink

Ranac ili prenosno rešenje sa montiranjem na kameru
Agile LiveLink 265 isporučuje HEVC (H.265) HDR video pomoću namenske 3-će generacije hardverske platforme koja kombinuje hardverski ubrzano kodiranje i bežični prenos video sadržaja u kvalitetu za emitovanje.

H.265
LiveLink 265 enkodira video u H.265 / HEVC i povezuje 8 kombinovanih 3G / 4G konekcija za visokokvalitetni prenos uživo pomoću nagradive tehnologije Mobile Viewpoint. H.265 video prenos koji ide uživo nudi isti kvalitet pri korišćenju manjih propusnih opsega, ali i štedi novac na data sim karticama podataka. Takođe je moguće dodati Wi-Fi i Ethernet veze kako bi maksimizirali kapacitet za slanje.

Montaža na kemeru
Sistem je dovoljno mali da se uklapa između tela kamere i baterije, ili se može nositi u malom ruksaku. Njegov aluminijumski dizajn čini ga izuzetno čvrstim i otpornim na padove od 2 metra. Sve ovo i dalje nudi do 8 x 4G modema, HD-SDI, HDMI ulaz, LAN vezu, satelitsku / KA-sat / BGAN podršku, integriranu antenu i 120GB spremišta za snimanje video zapisa na lokalnom disku, spremnog za montažu.

Fixed Delay
Kašnjenje se može podesiti od 0.5 sekundi do 60 sekundi. Kada je odabrana vrednost kašnjenja, ono će ostati konstantno tokom celog emitovanja. To je ono što smatramo fiksnim vremenom odlaganja. IFB ili povratni audio je dostupan i na manje od jedne sekunde kašnjenja.

Store & Forward
WMT Agile LiveLink H.265 koristi svoju tehnologiju povezivanja kako bi poslao veliki broj podataka. Store & Forward mod koji je jedan od ugrađenih koji služi za prosleđivanje i snimanje podataka slanjem sa databondiranjem preko Interneta. To znači da sistem koristi celokupnu raspoloživu propusnost za prenos bilo koje vrste datoteke preko veze sa FTP serverom.

Hotspot i Databonding
Kao i većina WMT sistema, dostupan je i mod pristupne tačke za pristup Internetu. Hotspot koristi sjedinjeni propusni opseg svih modema zajedno pružajući veliku brzinu prenosa. Uređaj takođe podržava slanje podataka preko svih veza i dostupan je preko Wi-Fi pristupne tačke ili preko Ethernet veze. Funkcionalnost i hotspot funkcija funkcionišu paralelno sa prenosom video zapisa, međutim video je uvek prioritet, tako da nema prekida zbog neočekivanih prenosa podataka.

Upravljanje i kontrola
U kombinaciji web platformom LinkMatrix moguće je kontrolisati, upravljati svim WMT uređajima i vezama. LinkMatrix je višestruko odredište i omogućava objavljivanje slanje i prijem istog izvora na mnogim platformama, uključujući društvene medije i privatne CDN-ove.

Pročitajte više