Bul.Mihaila Pupina 10V/II, 5th floor, apt 517, 11070 Novi Beograd, Serbia
Software

Software za video montažu, streaming, transcoding i sistemska softwareska rešenja

Bez obzira da li želite montirati, streamovati, transkodovati ili hostovati video sadržaj, programska rešenja koja izaberete će utvrditi brzinu vašeg toka posla.


Naš portfolio softwareskih rešenja se sastoji od:

Kao ovlašćeni Adobe Reseller pružamo Vam sve što Vam je potrebno za dizajniranje i pružanje izuzetnih digitalnih sadržaja. Pogledajte kompletnu listu Adobe proizvoda i usluga na njihovoj Web stranici iznad.

Profesionalni softverski proizvodi za video analizu i monitoring, IPTV rešenja, digitalno TV emitovanje i video streaming, transcoding i VOD servere.

Uključite Telestream video transcoding ekspertizu da radi za Vas, od živog webcastinga, castinga ekrana, desktop video kodiranja i zatvorenog captioninga do enterprise video streaminga i sisteme automatizacije. Telestream ima softwaresko rešenje za Vaš sistem.

Microsoftovi Serverski operativni sistemi (ranije nazivani Windows Server System) su brend koji obuhvata Microsoftove serverske proizvode. Ovo uključuje Windows Server izdanja samog operativnog sistema Microsoft Windows, kao i proizvode namenjene širim poslovnim tržištima.