Bul.Mihaila Pupina 10V/II, 5th floor, apt 517, 11070 Novi Beograd, Serbia
Produkcija uživo

Sistemi za proizvodnju uživo obezbeđuju Vam sve što je potrebno da biste ispunili očekivanja živog programa – danas i sutra. Sa verzijama od HD-a, sve do 4K i IP, proizvodni sistemi živog prenosa iskorišćavaju najnoviju tehnologiju kako bi se držali u korak sa stalnim inovacijama koje se događaju uživo, na događajima koji se emituju uživo i oko njih.


Naš portfolio uređaja za produkciju uživo sastoji se od sledećih brendova:

Sony

Mobilna produkcija uživo
Ultra-portabilna, laka za korišćenje, sve-u-jednom rešenja za produkciju uživo za emitovanje/webcasting – idealno za edukativne, vladine, korporativne i kompanije koje se bave prenosima živih događaja.

Sony

IP produkcija uživo
Sony proizvodi širok spektar proizvoda za IP Live rešenja. Sve rešenja obezbeđuju stabilnost i operativnost u realnom vremenu, što su suštinski zahtevi na tržištu proizvodnje uživo.

blackmagic design

Uživajte u produkciji uživo čak i preko kvaliteta televizijskog emitovanja! ATEM Production Studio 4K ima sve mogućnosti koje su vam potrebne za prenos najinovativnijih koncerata uživo, sportskih događaja, pozorišnih predstava, konferencija i još mnogo toga!

ATEM Television Studio mikseri su najbrži i najjeftiniji način stvaranja neverovatnih HD programa odmah u toku događaja uživo!

Mobilni video studiji su u potpunosti integrisana rešenja “jednog uređaja za sve” dizajniran oko Datavideoovog priznatog asortimana mikseta, tako da zadovolji potrebe korisnika u pokretu.

Datavideo GoKits kombinuje više proizvoda u jedno kompletno rešenje postavljeno unutar transportnog flight-case kućišta za jednostavno i brzo transportovanje od snimanja na snimanje.