Istorija

Pro Video d.o.o. je kompanija čiji se glavni poslovni portfolio sastoji od trgovine, marketinga i usluga prodaje profesionalne video i audio opreme.
Sa sedištem u Beogradu, kompanija Pro Video je osnovana 1998. godine, sa PDV-om br. 100228776 i registrovana pod MB br. 17200399, kao privatna kompanija.

Osnovna delatnost kompanije Pro Video je sistemska integracija i prodaja širokog spektra profesionalnih: video, emisionih, multimedijalnih A/V proizvoda, kao i IP, satelitskih i 4G tehnologija za prenos signala, uz pružanje potpune sistemske integracije.
Od svog osnivanja, kompanija je uspela da svake godine beleži rast i uspostavi snažan uticaj na domaćem i inostranom tržištu; dobijajući svakog meseca nove klijente.

PREGLED DELATNOSTI

Osnovna delatnost kompanije je prodaja i sistemska integracija emisione opreme – televizijskim i radio stanicama, video i audio post produkcijskim kućama, korporativnim oglasnim agencijama, kao i medijskim kompanijama sa vlastitim marketinškim odjeljenjima koji obavljaju sopstvene marketinške i proizvodne aktivnosti.

Pored uvoza i prodaje opreme profesionalnog kvaliteta, «Pro Video» d.o.o. nudi svojim klijentima kompletnu sistemsku integraciju, stalnu tehničku podršku, obuku kadrova u rukovanju opremom i IT sistemima najnovije generacije.
Dugogodišnja pouzdanost, brza isporuka i kvalitet opreme i usluga koje nudimo, postali su zaštitni znak kompanije «Pro Video» d.o.o. koji kompaniju najbolje promovišu i koji naši klijenti najviše prepoznaju i cene.

LOKACIJA

Sedište kompanije i proizvodni kapaciteti nalaze se u poslovnom centru YUBC Novi Beograd, u Srbiji.

Kompanija ima odlično pozicioniranu lokaciju koja omogućava pokrivenost prodaje u većini bivših Jugoslovenskih tržišta.
Pored toga, region Novi Beograd i šira područja Beograda predstavljaju ekonomski najbrže rastući region u Srbiji i imaju dobre putne, železničke i aerodromske veze.