Bul.Mihaila Pupina 10V/II, 5th floor, apt 517, 11070 Novi Beograd, Serbia
Sistemi za skladištenje podataka, arhiviranje

Rešenja za skladištenje i arhiviranje podataka mogu vam pomoći da sa;uvate podatke tokom njihovog životnog ciklusa, a produženje veka vaših podataka je najefikasnije rješenje za podršku vašoj arhivi i arhiviranju podataka za poslovne potrebe.


Rešenja za skladištenje podataka

U digitalnim medijima i radiodifuziji, mnogi zadaci moraju biti ostvareni, u rasponu od ingesta sirovog sadržaja, editinga, masteringa, emitovanja i arhiviranja završenog posla. Ovaj tok posla uključuje kreiranje, duplkaciju, transfer, skladištenje, obezbeđivanje i arhiviranje podataka.


Naš portfolio rešenja za skladištenje podataka obuhvata sledeće brendove:

Infortrend nudi širok spektar proizvoda za skladištenje i rešenja koja sadrže vodeće tehnologije za postizanje visokih performansi, pouzdanosti i jednostavnosti korišćenja. Podržani protokoli za skladištenje, uključujući Fibre Channel, iSCSI, SAS, SATA i SCSI, odlikuju proizvode i rešenja Infortrend-a, lako se mogu implementirati u mrežama za skladištenje podataka (SAN), direktnom priključenim stroageima (DAS) i mrežnim storageima (NAS). Pored toga, kako bi zadovoljili potrebe vrhunske aplikacije u poslovnom okruženju, njihovi proizvodi i rešenja su testirani i kompatibilni sa operativnim sistemima na velikih preduzeća (OS) kao što su Windows® Server 2008, Solaris®, Linux®, IBM AIX®, HP-UX® , i softveri za virtuelizaciju servera kao što su VMware®, Oracle®, Citrix® i Microsoft Hyper-V.

Povećana potražnja za kvalitetnim sadržajem i distribucijom na multiplatforme testira ograničenja današnjih rešenja za skladištenje i vrši pritisak na medijske kompanije da preusmeravaju sofisticirane tokove posla u prilagođavajuće i fleksibilnije okruženje. Imagine Communications nudi skalabilnu multi-petabyte, tehnologijska rešenja za skladištenje u skladu sa svakom aplikaciju i budžetom, omogućavajući medijskim kompanijama da poboljšaju performanse svojih trenutnih tokova posla i unaprede svoje resurse za skladištenje kako bi se prilagodili potrebama tržišta sledeće generacije.

Dell EMC prodaje sisteme za skladištenje podataka, sigurnost informacija, virtuelizaciju, analitiku, cloud computing i druge proizvode i usluge koji omogućavaju organizacijama da skladište, upravljaju, zaštite i analiziraju podatke. Ciljna tržišta kompanije Dell EMC uključuju velike kompanije i mala i srednja preduzeća na različitim vertikalnim tržištima. Istražite proizvode kompanije Dell EMC Enterprise IT Transformation za transformaciju IT-a sa skladištenjem podataka, konvergentnom infrastrukturom, serverima i rešenjima za zaštitu podataka.

Harmonic’s MediaGrid je idealna oprema za digitalne medijske aplikacije koje zahtevaju zajedničko skladištenje u realnom vremenu, kao što su ingest, reprodukcija, arhiviranje, edit-in-place, colaborative editing, transcoding i over-the-top (OTT) adaptivni streaming bitrate. Jednostavano za primenu, upravljanje i skaliranje, MediaGrid skladištenje ubrzava radne tokove zasnovane na datotekama i pruža mogućnost upravljanja čitavim životnim ciklusom sadržaja. Sistem smanjuje troškove skladištenja medija neraline, što je praktično za ekonomičnu primenu biblioteka i arhiva digitalnih medija sa više petabzta za video na zahtev (VOD) i druge aplikacije.

Supermicro SuperStorage rešenja predstavljaju brojne ključne prednosti za klijente koji rade sa CPU-intenzivnim skladištenjem, virtuelnim skladištenjem, pojedinačnim skladištenjem podataka i deduplikacijom podataka, replikacijom podataka i kontinuitetom poslovanja i okruženjima za virtuelnu arhivu.
Nove generacije X11 Supermicro SuperStorage sistema podržava strategije čvorova bazirane na čvorištima gde se skalira kapaciteta CPU-a i HDD-a, ili se uređaji mogu proširiti pomoću JBOD-a za poboljšanu ekonomičnost. Supermicro SuperStorage sistemi nude nekompromisnu platformu za skladištenje sa fleksibilnim formatima na tržištu 2U, 3U i 4U i koristeći 2,5 “ili 3,5” SSD / HDD tehnologiju.

HPE 3PAR midrange i high end: Podizanje performansi u all’flash’storage sistemima
sa udvostručavanjem performansi i gustine, je neosporno lider potencijala za Hybrid IT i može da konsoliduje na novi sistem podatke sa stare tehnologije brziom 18: 1.
HPE Nimble Storage: Radikalno, jednostavno i spremno za oblak koristi fleš memoriju i prediktivnu analitiku kako bi pružio brz i pouzdan pristup podacima. Prediktivna analitika iz HPE InfoSight-a predviđa i sprečava probleme koji će vam pomoći da isporučite više od 99,9999% garantovane dostupnosti1 i rešite 86% problema pre nego što čak saznate da postoji problem.

Bright Technologies specijalizira se za storage uređaje niske latencije, SAN i NAS uređaje posebno dizajnirane za zahtevne digitalne tokove rada u postprodukciji i emitovanju. Rešenja uključuju visoke performanse namenjene za SAN i NAS “all-in-one” rešenja dizajnirana sa najnižim latencijama i najmanjim dimenzijama. Softver uključuje Bright DataMover, Bright DataOptimizer i BrightClip tehnologiju snimanja za optimalno sekvenciranje fajlova medijskih datoteka, pružajući najviše nivoe predvidljivosti i pouzdanosti. Svi Bright uređaji uključuju njihov jedinstveni dijagnostički programski paket za brzo dijagnostikovanje problema i maksimalni up-time.

ATTO Technology, Inc. je globalni lider na tržištu informacionih tehnologija i medija i zabave, specijaliziran za skladištenje i mrežno povezivanje i infrastrukturna rešenja za najintenzivnija data computing okruženja podataka. ATTO sarađuje sa partnerima kako bi pružio širok spektar end-to-end, prilagođenih rešenja za bolje skladištenje, upravljanje i dostavljanje big data podataka. Sa fokusom na tržišta koja zahtijevaju veće performanse i posvećen radom kao produžetak timova dizajnera i kupaca, ATTO je proizvođač host i RAID adaptera, mrežnih adaptera, kontrolera za skladištenje, Thunderbolt ™ adaptera i softvea. ATTO rešenja obezbeđuju visok nivo povezanosti sa svim interfejsima za skladištenje, uključujući Fibre Channel, SAS, SATA, iSCSI, 40 / 10GbE, NVMe i Thunderbolt.

Dobijte onoliko performansi koliko vam je potrebno; povežite više montaža; editujte nove 4K i 8K VR stereoskopske video formate. Prilagodite se novim rezolucijama i brzinama danas. Tiger Store vam omogućava da pokrenete malu grpu montaža sa jednim NAS serverom i povežete više servera (ili brze klijente) sa istim skladištem kako biste pružili više performansi. Dok možete koristiti interno ili eksterno skladištenje, eksterna RAID kućišta će osigurati maksimalnu fleksibilnost. Opcija High-Availability (HA) pruža transparentan prekidač koji vam omogućava da napravite rešenje bey single point of failure.

Stvaranje, upravljanje i dostavljanje najnovijeg sadržaja je teže nego ikada. Veća rezolucija, stroži planovi proizvodnje, globalni timovi i proširenje opcija isporuke pomeraju granice efikasnosti rada. Nikada do sada nije bilo veće potrebe za visoko skalabilnim i globalno dostupnim skladištem za katalogizaciju, sarađivanje, distribuciju i arhiviranje bogatog digitalnog medija..
Brz i globalni pristup trenutnim i prošlim projektima olakšava saradnju. Pogledajte kako HGST rešenja ubrzavaju postproizvodni tok posla, pojednostavljuju upravljanje digitalnim sredstvima i delotvornije distribuiraju sadržaj.

Svako rešenje za skladištenje, arhiviranje, rezervne kopije i oporavak od pada sistema od Scale logica ima dokazanu istoriju koja olakšava rad, efikasno i profitabilno poslovanje za hiljade kupaca širom sveta. Sa svakim novim napretkom, njihov tim se bavi izazovima koji se pojavljuju u industriji i kreativno i efikasno rešavaju izazove svojih klijenata.

Arhivska rešenja

Rešenja za arhiviranje omogućavaju jednostavnu integraciju sa sistemima za skladištenje medijskog sadržaja i sistemima za planiranje kako bi osigurali dostupnost medija kada je to potrebno, sa automatizovanim sigurnosnim kopiranjem i restauracijama sadržaja.


Naš portfolio rešenja za arhiviranje sastoji se od sledećih brendova:

Sony

Da bi zadovoljili sve veće zahteve za upravljanje, skladištenje i preoblikovanje digitalnog sadržaja, Sonyova robusna, dugotrajna rešenja povećavaju fleksibilnost, skalabilnost, pouzdanost i performanse. Od freelancer-a do nacionalnog emitera, Sony ima ono što vam je potrebno za prevazilaženje izazova i danas i sutra. Njihova optička disk arhiva i rešenja za masovno skladištenje i arhiviranje opremaju profesionalnu produkciju i pro A / V industriju uz potpunu bezbrižnost.

XenData je softwareska kuća i dobavljač masovno skalabilnih lokalnih sistema i sistema za skladištenje podataka o oblaku.
Njihovi sistemi za pohranu podataka su instalirani u preko 90 zemalja. Korisnici koji koriste svoje sadržaje u aplikacijijama za medije i zabavu, uključuju TV stanice, kompanije za proizvodnju video materijala, postprodukcione organizacije i medijske službe velikih korporacija i vladinih organizacija, klijenti su XenDate. Njihovi proizvodi su idealni za širok spektar aplikacija koje zahtevaju skladištenje velikog kapaciteta uključujući kreativni video, medicinske snimke i obimne inženjerske ili naučne projekte.