Bul.Mihaila Pupina 10V/II, 5th floor, apt 517, 11070 Novi Beograd, Serbia
Procesiranje signala: Matrični ruteri, koverteri signala i nadzor signala i multiview oprema

Matrični ruteri i matrice

Bez obzira da li vam je potreban mali matrični ruter ili veća matrica sa hiljadama I / O, naš portfolio nudi širok spektar rešenja koja su jednostavna za primenu i rad i lako i jednostavno se skaliraju kako Vaše poslovanje i potrebe rastu.


Naš portfolio matričnih rutera i matrica sastoji se od sledećih brendova:

Od manjih mobilnih kamiona za proizvodnju do kompleksnih višekanalnih operacija, zahtevi za količinom signala postaju sve raznovrsniji i izazovniji jer se industrija kreće izvan tradicionalne transmisiju ka IP i nekompresovanim signalima.

Imagine SDI video-routeri su sa najvećom gustinom u industriji u izboru od 4 frame-a u matričnim veličinama do 288 × 288.

Uz jednostavnu promenu postavki, KUMO ruteri mogu biti konfigurisani za dvostruko i četvoroputno rutiranje portova, omogućavajući da se skup ulaza i izlaza grupiše zajedno za Dual Link, 4K i UltraHD radne tokove. Ovo omogućava besprekorno usmeravanje nekomprimovanih ili RAW 4K i UltraHD signala u proizvodnom ili post-objektu. Posle toga možete da prebacite ruter nazad na HD / SD rad, po potrebi, što vam pruža fleksibilnost za praktično bilo koji format u vašem objektu.

blackmagic design

BlackMagic dizajn Universal Videohub Vam omogućava da kreirate svoj vlastiti kvalitet prenosa bilo da je to 3 Gb / s SDI ili optički SDI ruter za SD, HD, 4: 4: 4 i 2K video formate. Univerzalni frameovi Videohub-a dolaze u izboru dve veličine koji vam omogućavaju proširenje vašeg rutera do 72 x 72 ili 288 x 288 veličine crosspointa.

Kramer elektronika razvija inovativne i isplativije programe rutiranja, kontrole i infrastrukture koji kontinuirano prevazilaze očekivanja kupaca.
Proizvodi su dizajnirani i izgrađeni po najvišim standardima koji nude neuporedive performanse, funkcionalnost, pouzdanost i vrednost za širok spektar tržišta.

Oprema za procesiranje i konverziju signala

Video procesori koji pretvaraju industrijske standarde video prenosa: (PAL / SECAM / NTSC), standarde za emitovanje: 4K, UHD, HD; SD kompenzatori i konverteri brzine pokreta i višenamenski analogni video procesori / ProcAmp / TBC / Format konverteri standarda, video signalni ekstenderi.


Naš portfolio brendova za obradu signala sastoji se od:

Od proizvodnje do post-produkcije i živih događaja, AJA Mini-konverteri nude najkompletniji asortiman kompaktnih, samostalnih konverzija i infrastrukturnih rješenja, dizajniranih prema najvišim standardima pouzdanosti i kvaliteta. Aja konverteri pokrivaju čitav spektar kapaciteta 4K, HD i SD kako bi zadovoljili Vaše potrebe.

ATEN dizajnira i proizvodi kompletan asortiman sofisticiranih KVM switch proizvoda i rešenja. Postali su vodeći provajder KVM rješenja širom sveta. Upravljanje infrastrukturom preko 2 decenije je njihov znak kvaliteta. PC i MAC Console Extension USB i CAT5 Extenderi koji su Analogni i Digitalni.

blackmagic design

Blackmagic Mini Converteri predstavljaju najnoviju 6G-SDI tehnologiju, automatski otkrivaju ulazni video format i odmah menjaju virtuelno sve od SD, HD i Ultra HD video standarda do 2160p30! Dobijate napredne funkcije kao što su redundantni SDI ulazi, re-clocked loop izlazi, HDMI instant lock, 33-point LUT podrška i potpune analogne i AES / EBU audio veze tako da možete pretvoriti video, kao i embedovati ili de-embedovati zvuk!

Convergent Design se ponosi brendom koji podrazumeva pouzdanost. To je obećanje koje se ogleda u svim proizvodima koje su izbacili na tržište, uključujući FlashXDR, nanoFlash i Gemini444. Njihovi proizvodi i firmver prolaze rigorozno testiranje pre puštanja u rad. Trebali biste očekivati najbolje od proizvoda od Convergent Design.

Datavideo nudi niz konvertera koji omogućavaju konverziju visokog kvaliteta između jedne veze na drugu u realnom vremenu. Raspoloživi opseg uključuje: HDMI, SDI, analogne, VGA konvertere i audio konvertere.

HDMI i SDI konverteri Decimator Design nude niz multifunkcijskih HDMI i SDI konverzija, omogućavajući korisnicima da kupe jedan proizvod za obavljanje različitih zadataka.

Temelj svakog emisionog objekta uključuju delovi poput up / down konvertera, audio embedera, video konvertera, zaštitnih preklopnika i SPG za SD, HD i 3Gb / s. Na to su fokusirani, prave proverenu i pouzdanu obradu signala i infrastrukturu za emitere širom sveta.

LYNX Technik dizajnira i proizvodi visokokvalitetnu terminalnu opremu za tržišta Television Broadcast i Professional Audio Video.
LYNX rješenja rješavaju skoro svaku potrebu za 4K / 3G / HD / SD-SDI video, audio ili optičko povezivanje. Njihove serije proizvoda uključuju popularne, jednostavne i ekonomične aplikacije yellobriks ™ i yelloGUI, kao i ručne Testor ™ test generatore.

Praćenje signala i multivieweri

Praćenje signala i multivieweri za bilo koju baseband, IP ili hibridnu video nadzornu aplikaciju, od brze proizvodnje uživo do kompleksnih radiodifuznih ili A / V okruženja


Naš portfolio brendova praćenje signala i multiviewera sastoje se od:

Od standalone do modularnih do integrisanih rešenja za ruter / multiviewer, Imagine communications sistemi za praćenje su pogodni za bilo koji baseband, IP ili hibridni video nadzorni sistem – uključujući i male instalacije, velika preduzeća, reportažna kola, glavne kontrolne sale, proizvodne centre i kablovske head-endove.

TAG V.S. je specijalizovan za inovativni IP monitoring; Nudi visokokvalitetna rešenja multiviewera. Jedinstveni pristup softvera obezbeđuje najnovije alate za nadzor i analizu IP-a u kombinaciji sa visokokvalitetnim Multiviewer-om dostupnim na standardnim i mobilnim uređajima.

Apantac LLC je vodeći dizajner i proizvožač visokokvalitetne, troškovno efikasne opreme za obradu signala. Linija proizvoda Apantac je specijalno dizajnirana da korisnicima obezbedi fleksibilno i inovativno tehnološko rešenje za obradu slike, i ekstedovanje i obradu signala.

blackmagic design

Blackmagic MultiVieweri su prvi izvorni Ultra HD multivieweri koji vam omogućavaju da nadgledate potpuno nezavisne SDI video izvore na jednom HD ili Ultra HD ekranu! Sa potpunom sinhronizacijom kadrova na svakom ulazu, možete istovremeno nadgledati bilo koju kombinaciju SD, HD i Ultra HD formata i frame rate na istom ekranu.

Postavljanje IP Ethernet video infrastrukture zasnovane na IP-u je neophodan izbor za emitere koji traže smanjenje troškova i pripreme za nove formate kao što je 4K. IP infrastrukture prenose video podatke preko Ethernet mreža umesto preko SDI switche-va i kablova, pružajući značajne skalabilnosti i prednosti troškova.

Kompaktni multivieweri i multiplekseri DECIMATOR napravljeni su za upotrebu u studijima, post-produkcijskim kućama i drugim profesionalnim video aplikacijama. Podržavaju različite rezolucije i formate do 1080p60 preko SDI-a, i mogu menjati formate i aspektne odnose. SDI ulazi mogu se istovremeno emitovati preko HDMI ili SDI izlaza za prikaz više prikaza. Informacije o podacima mogu biti isporučene preko RJ-45 konektora.

Analiza u realnom vremenu, 4 RU, Intel® Dual Xeon® 14 Core procesor, dva 10 GigE, sistem za video analizu za istovremenu ETR 290 1/2/3 analizu i praćenje 65 SD MPEG-2 ili H.264 video i audio transportni tokovia i greški i prijavljivanju kao što su zamrzavanje video zapisa, crni ekrani, gubitak video zapisa, gubitak zvuka, gubitak titlova i nivo zvuka u višestrukim programskim IP tokovima.

Praćenje svih Vaših izvora bi bilo lakše s Multiviewerom Ensemble Designs. Jednostavno intuitivno podešavanje, moćne opcije prikaza i neverovatan kvalitet slike bez latencije su samo početak. Bez obzira na to da li prikazujete jednostavnu podelu na četvrt, ili dizajnirate ceo kontrolni prostor, njihov portfolio proizvoda ima sve što Vam treba.

Kramer Sierra Video proizvodi nudi širok spektar potpuno opremljenih rutirajucih switcheva za usmeravanje, multiviewera i kontrolnih proizvoda za analogne i digitalne aplikacije. Sierra Video i Kramer proizvodi se koriste zajedno za pružanje moćnih integrišućih rešenja za naše kupce.

Tektronix ima preko 60 godina iskustva u izradi opreme za testiranje i merenje. Saznajte više o njihovim vodećim testovima i mernim instrumentima.