Bul.Mihaila Pupina 10V/II, 5th floor, apt 517, 11070 Novi Beograd, Serbia
Satelitska, OTT, IP, 4G dsitribucija signala
Satelitska, OTT, IP distribucija signala

Kako su se povećale brzine računarskih mreža i propusni opseg, distribucija signala iskoristila je ovaj trend i uključuje mogućnost slanja audio, video i kontrolnih signala preko mreže i satelita. Ova mogućnost transporta signala je opšti koncept distribucije IP signala.


Naš portfolio Satelitskih, OTT i IP distribucionih rešenja

sastoji se od sledećih brendova:

Newtec je specijalizovan za projektovanje, razvoj i proizvodnju opreme i tehnologija za satelitske komunikacije. Kao pionir u ovoj industriji, Newtec je posvećen stvaranju novih mogućnosti za emitovanje, kako pojedinaca tako i korporacija koje koriste VSAT, sektor vlade i odbrane, mobilne usluge i trunking i mobilnost, offshore i pomorska tržišta.

Imagine Communications može pomoći satelitskim operaterima da prošire i poboljšaju svoje mogućnosti za distribuciju video sadržaja. Njihova rešenja za agregaciju i distribuciju video sadržaja zasnovana na oblaku, zajedno s naprednim mogućnostima upravljanja oglašavanjem, omogućavaju satelitskim operaterima da prošire postojeće ponude servisa i istraže nove mogućnosti monetizacije putem over-the-top pristupa

Teracue GmbH proizvodi profesionalne IPTV, IP-video i streaming rješenja. Glavni proizvodi su za kodiranje, dekodiranje i upravljanje video streamovima – za doprinos i distribuciju baziranu na IP-video platformama. Njihove proizvode koriste državni emiteri, univerziteti, CDN mreže koao i vladine, vojne i zdravstvene organizacije širom sveta.

Korišćenjem Harmonic kompresije PURE Engine ™ zasnovane na softveru, DTH operateri mogu procesirati i distribuirati SD, HD i UHD video za emitovanje i OTT multiscreen sa neverovatnom efikasnošću. Harmonicova multiscreen video rešenja omogućavaju DTH operaterima da koriste alate za prenos visokog kvaliteta uživo i VOD sadržaja na televizore, računare, tablete i pametne telefone.

Razvijanjem tehnologija i proizvoda preko lanca transmisije ( enkodiranje signala, mikrotalasne veze, predajnici, sistemi prenosa ) podrazumevaju mogućnost podrške Partnerima u svakom pogledu, uz otvorenu i delotvornu razmenu stručnosti i globalnih rešenja.

DVEO isporučuje H.264 Transport Stream Encodere i dekodere i transkodere za streaming uživo, IPTV Broadcast, Cable i Telco tržište sa MPEG-2 i H.264 modulima prenosa uživo u skladu sa IPTV, OTT, i Mobile IP i QAM 8VSB, DVB-S-S2, DVB- T2, ETR290, DVB ASI, SDI video i audio protokolima.

Erstream obezbeđuje high-end video rešenja i svojim klijentima pruža fleksibilnu, pouzdanu arhitekturu kako bi zadovoljio njihove potrebe. Oni pomažu providerima digitalnih platformi, Paz’TV operaterima, TV kanalima kako bi monetizovali i distribuirali svoj sadržaj pojedinačno sa bilo kog mesta, u bilo kojom formatu.

Ekprertiza kompanije Elecard je video analiza – kodek / bitstream strukturna analiza, TS analiza i praćenje živog videa.
Ako želite da implementirate dvb emitovanje i OTT / IPTV projekte; praćenje QoS / QoE parametara dok se stream isporučuje preko mreže neophodno je analizirati-
gubitak paketa, jitter, bitrate, probleme sa TS medijskim kontejnerima, i svi parametri streama.

Oprema za 4G distribuciju signala

Zemaljska TV se danas emituje putem standardnog načina emitovanja, dok se Mobilna TV i mobilni video isporučuju preko mobilnih mreža koristeći unicast distribuciju gde se svakom korisniku servira poseban video stream.


Naš portfolio 4G uređaja za distribuciju signala se sastoji od:

Mobile Viewpoint uređaji objedinju sve dostupne IP tehnologije prenosa kao što su 3G / 4G; LTE mreže, kao i WiFi, WiMax, Ethernet i Satelit, kako bi se emitovali On Air ili preko mreže, uključujući i emitovanje preko mobilnih uređaja. Postavljanje je jednostavno i brzo, omogućavajući prenos uživo u roku od nekoliko minuta, na televiziji, mreži i oblaku i omogućava potpunu kontrolu i upravljanje sadržajem sa bilo kojom vrstom opreme sa SDI, HDMI ili Analognim ulazom.

Ikusnet ENG je višenamenski HD / SD Mpeg4 AVC / H.264 dvosmerni prenosivi IP video i audio kodek i sistem koji može emitovati uživo sa bilo kojeg mjesta, u bilo kom trenutku, podržavajući ad-hoc bandwidth agregaciju do 10 veza (3G / 4G / Dual -Ethernet / Wi-Fi) sa statističkim algoritmom balansiranja opterećenja u realnom vremenu koji osigurava najbolju moguću upotrebu mreže, smanjujući gubitke i gubitke paketa.