Bul.Mihaila Pupina 10V/II, 5th floor, apt 517, 11070 Novi Beograd, Serbia
Profesionalna audio oprema

Profesionalna audio studijska oprema obuhvata snimanje zvuka, podešavanje zvučnih sistema i audio mešanje kao i studije muzičkih produkcija kao i procese koji su upravljani od strane obučenih audio inženjera, producenata tona i audio tehničara koji rade žive događaje i snimaju pomoću audio miksera, audio snimača, mikrofona i sistema za pojačavanje zvuka.

Naš portfolio profesionalne audio opreme obuhvata sledeće brendove:

Sony

Portfolio proizvoda Sony Professional Audi-ja ima mogućnost trajnog zapisa i oštrine digitalnog zvuka u bilo kom okruženju, od TV, viesti i video produkcije do živog zvuka za pozorišta, koncerte i korporativne događaje.

AEQ je više od 35 godina razvijao, proizvodio i prodavao opremu, sisteme automatizacije i proizvodne sisteme za radio, televiziju i multimediju. Sa svojom posvećenošću visokokvalitetnim proizvodima i uslugama, AEQ je sertifikovana kompanija ISO 9001.

Axel Technology

Axel Technology dizajnira i proizvodi hardverske i softverske proizvode posebno osmišljene za radio i TV emitovanje,

Behringer ima profesionalne proizvode po cenama koje svaki muzičar može priuštiti. Full Compass pruža sveobuhvatan asortiman proizvoda Behringer proizvoda uključujući i miksere, pojačala, računarsko snimanje i DJ proizvode, zvučnike, mikrofone, slušalice, bežične sisteme i profesionalne sisteme osvetljenja.

Clear-Com, divizija kompanije HME, je pouzdan globalni provajder profesionalnih komunikacionih rešenja i usluga u realnom vremenu od 1968. godine. Njihove inovativne tehnologije dokazane su na tržištu i povezuju ljude putem žičnih i bežičnih sistema.

Audio mixing i upravljanje tonskim uređajima za studijsku i OB produkciju.

Digigram razvija audio rešenja posvećena doprinosu, proizvodnji i sigurnoj distribuciji audio sadržaja.

Genelecova dizajnerska filozofija zasnovana je na održivom razvoju i vrednostima životne sredine, koristeći industrijski dizajn kako bi služili akustičnim performansama. Njihov cilj je pružiti performanse, tonalno neutralne Studio Monitore, kućne zvučnike i instalacione zvučnike za audio profesionalce i entuzijaste.

Profesionalni zvučnici, studijski monitori i dodatna oprema.

PRODYS nudi opremu za tržišta emitovanja i komunikacija.
Ovi uređaji čine niz jednostavnih audio kodera visokih performansi, sa veoma fleksibilnim i naprednim prenosnim i studijskim jedinicama.

Riedelove mreže u realnom vremenu za video, audio i komunikacije. Oni su jedan od vodećih svetskih proizvođača najsavremenijih proizvoda za distribuciju signala u realnom vremenu, komunikaciju i prenos podataka. Njihovi proizvodi se proizvode u celoj Nemačkoj i koriste se širom svijeta 24/7.

Sennheiser electronic GmbH & Co. KG je nemačka privatna audio kompanija specijalizovana za dizajniranje i proizvodnju široke palete proizvoda visokog kvaliteta, uključujući mikrofone, slušalice, telefonske dodatke i avionske slušalice za lične, profesionalne i poslovne aplikacije.

Sonifex LTD proizvodi emisionu audio opremu za radio, TV, sigurnosnu i telekomunikacionu industriju.

Osnovana 2002. godine, TELIKOU Technologies Co, Ltd je profesionalni proizvđač i izvoznik koji dizajnira, razvija i proizvodi audio opremu. Iskusni su u pružanju ekonomičnih i profesionalnih rešenja audio opreme i ODM-a. Svi njihovi proizvodi su u skladu sa međunarodnim standardima kvaliteta i veoma su cenjeni na različitim tržištima širom svijeta. Njihovi proizvodi se široko koriste u oblasti emitovanja, vazduhoplovstva, odbrambenog oružja, istraživanja i nastave.

Specijalizujući se više od 30 godina u oblasti audio nadzora, kontrolnih sistema za emitovanje i alata za upravljanje električnom energijom u okviru televizijskog, kablovskog, satelitskog, IPTV i IT industrije, TSL osigurava da njihova rješenja zadovoljavaju i prevazilaze komercijalne, tehničke i operativne zahteve koji postoje u IT-u bazirani na tradicionalni tokovima obavljanja posla koji klijentima omogućavaju niže troškove, generišu prihode i pojednostavljuju operacije.

Wheatstone je podržao IP audio standard interoperabilnosti od samog početka kao član radne grupe AES X192 koji je formulisao zahtjeve za AES67. U stvari, Wheatstoneovo rešenje za otkrivanje toka proizvodnje i upravljanja IP vezama opisano je u dodatku samog AES67 standarda.

Aplikacije za emitovanje programa zahtevaju veliku količinu opreme koja se koristi uzimajući u obzir karakteristike, prilagodljivost, zvuk i pouzdanosti. Zato ćete naći Yamaha profesionalnu zvučnu opremu u svim studijima i emisionim vozilima širom sveta.